Informasjon om lys på padelbanen

Mjøndalen Tennisklubb  > Ukategorisert >  Informasjon om lys på padelbanen
0 Comments

Vi har nå fått integrert lyset med bookingsystemet. Måten dette fungerer på er at 5 min før start av bestilt tid blir lysstyringen aktivert og 5 min etter endt spilletid blir det deaktivert. F.eks hvis du bestiller time 19:00 til 20:00, vil lystryingen være aktiv 18:55 til 20:05. Dette er et system som er separat fra låssystemet som tillater adgang +/- 15 min på bestilt tid.

For at lyset ikke skal være på under dagtid, har det derfor i tillegg blitt installert et astrour som overstyrer lysstyringen fra bookingsystemet. Dette gjør at hvis det fortsatt er lyst nok ute når du starter timen din så vil ikke selve lyset slås på. Derimot vil det isteden gå på automatisk når astrouret indikerer at det er mørkt nok. Det kan derfor være at lyset ikke går på i det hele tatt når du spiller, eller at det aktiveres inntil 5 min før bestilt tid, avhengig av når tid på døgnet du spiller.

Siden dette er et helt nytt system kan det være at av/på indikert av astrouret ikke er 100% optimalisert. Vi ber derfor om at vi blir informert dersom noen opplever at lyset går av/på for tidlig eller sent, slik at vi kan se på evt justering av astrouret.