Nytt bookingsystem – MATCHi !

Mjøndalen Tennisklubb  > Ukategorisert >  Nytt bookingsystem – MATCHi !
0 Comments

Vi skal gå over til MATCHi som bookingsystem for padelbanen. Dette vil bli satt opp i morgen (fredag 9/9-22) og vi har derfor sperret for all booking i gammelt system etter i dag. Booking via MATCHi vil bli tilgjengeliggjort så snart alt nødvendig arbeid har blitt utført (mest sannsynlig fredag ettermiddag).

Eksisterende brukere og deres kreditter vil bli importert fra gammelt system. Dersom man ikke har en MATCHi bruker knyttet til den benyttede e-post adressen, vil man bli bedt om å opprette bruker.

Siden MATCHi har litt andre mekansimer for booking av tidsintervaller enn nåværende system, vil det bli nødvendig med noen mindre justeringer av prismatrisen vår og benyttelse av eksisterende kreditt.

Mer info kommer så snart vi er live.

https://www.matchi.se/facilities/mjondalentk